the sad story of finding my lost curiosities over the years

محصولِ ۱۳۸۷ خرداد ۳, جمعه
هزینه‌ی ساخت: ۲۵ میلیون دلار

کتاب مقدس

همان‌طور که می‌دانید خداوند در قرآن فرموده است که خودش از متن قرآن نگهداری می‌کند و قرآن هیچ‌گاه دست‌خوش دگرگونی نخواهد شد.

دیروز [این] وبلاگ را می‌خواندم. در آن چیزهایی آمده بود که با خودم گفتم شاید بد نباشد شما هم بخوانید.

گویا در یکی از نسخه‌های کتاب‌های مسیحیان (WCF) هم چنین چیزی آمده است:


The Westminster Confession of Faith in 1.8 states, “The Old Testament in Hebrew (which was the native language of the people of God of old), and the New Testament in Greek (which, at the time of the writing of it, was most generally known to the nations), being immediately inspired by God, and, by His singular care and providence, kept pure in all ages, are therefore authentical.”

اما در یکی دیگر از این کتاب‌ها به‌نام CSBI گفته شده که خدا هیچ‌وقت چنین قولی به کسی نداده است. تنها متون نخستین کتاب از سوی خدا آمده است و در مورد بقیه‌ی چیزهایی که ممکن است بعدها به این کتاب افزوده شده باشد باید مراقب بود:

The Chicago Statement of Biblical Inerrancy in III.E. states, “Since God has nowhere promised an inerrant transmission of Scripture, it is necessary to affirm that only the autographic text of the original documents was inspired and to maintain the need of textual criticism as a means of detecting any slips that may have crept into the text in the course of its transmission.”

البته من که نمی‌دانم WCF و CSBI چه هستند اگر شما می‌دانید به من هم بگویید.

باری، جوانی که این مطلب را نوشته است خیلی دل‌خور است:

«از کودکی به همه‌ی مسیحیان آموخته می‌شود که کتاب مقدس در تمام دوران دست‌نخورده باقی مانده است. اما هنگامی که آن‌ها به دانشگاه می‌روند می‌بینند که کتاب مقدس آن‌چنان هم که به آن‌ها گفته شده بود دست‌نخورده باقی نمانده است. این‌جاست که عقایدشان دچار بحران می‌شود و از این‌هنگام به بعد است که به منتقدان دانشگاهی (که اکثرشان هم بی‌دین هستند) روی می‌آورند و تنها به حرف آن‌ها گوش می‌کنند، چون فکر می‌کنند تنها این افراد هستند که با آن‌ها با راست‌گویی سخن می‌گویند و دیگران از کودکی به آن‌ها دروغ گفته‌اند.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خیلی ممنون که می‌خوای یه چیزی بگی، حتا اگر می‌خوای فحش هم بدی خیلی ممنون

مطلب ویژه

فالون دافا

«فالون دافا»، به «فالون گونگ» نیز معروف است. روشی معنوی است که بخشی از زندگی میلیون‌ها نفر در سراسر جهان شده است. ریشه در مدرسه بودا دارد. ا...

Google Analytics

ناآرام

ناآرام

خوراک

آمار

نوشته‌های بیش‌تر دیده شده

گذشتگان

پیوندها

جستجوی این وبلاگ

Powered By Blogger

Google Reader

Add to Google
با پشتیبانی Blogger.