خوان نعمت
از جملهي آداب بر سفرهي طعام آن است كه غذايت را ببويي پيش از آنكه بر دهان نهي اگرچه تكهاي كوچك از قرصي نان باشد كه بزرگان گفتهاند خوان نعمت را نشايد بر سر آن نشستن و بي هيچ حظّي برخاستن كه چون اين كني چنان است كه هيچ نخورده باشي
the sad story of finding my lost curiosities over the years
«فالون دافا»، به «فالون گونگ» نیز معروف است. روشی معنوی است که بخشی از زندگی میلیونها نفر در سراسر جهان شده است. ریشه در مدرسه بودا دارد. ا...
Salam chetori???
پاسخحذفrasesh kheili delam vase webloget makhsusan e makhsusan nokte haye englisish tang shode bud albate hanuz vaght nakardam ke hamasho bekhunam ama dar avalin forsat kolesho mikhunam. nemidunam shayad neveshte bashi ama dalil e avaz kardan e webloget az persianblog chi bud???
سامن عليكم
پاسخحذفدر مورد اون اظهار نظر مشعشعانه حضرتعالي! در خصوص توجيه ناپذيري تاخير در ايجاد وبلاگ جديد و گمانه زني كه مگر حرفي براي گفتن نداشته باشم، عرض كنم خدمت باهرالنور آنجناب كه كمي تا حدودي درست مي فرماييد، منتها دو فاكتور در اين تاخير دخيل هستند: يكي انگيزه ايجاد وبلاگ است كه بارامي به جمع بندي در اين خصوص مي رسم و دوم آنكه بنده در حال حاضر گرفتار برخي مشغوليت هاي ذهني هستم كه مهمترين آنها در دست تاليف دو كتاب در حوزه سياست خارجي است كه يكي از آنها هفته بعد آماده ارائه براي چاپ مي شود و ديگري ...؟ بدين لحاظ مايلم زماني وبلاگ را راه اندازي كنم كه بتوانم 6 دانگ به آن مشغول شوم. شايد طي يك يا دو هفتة ديگر، بلكه زودتر! البته اين پاسخ را در وبلاگ خودم هم درج خواهم نمود. عزت زياد
حميد
از اظهار لطفت ممنونم سهيل جان
پاسخحذفشايد مهمترين دليل اينكه از پرشين بلاگ كوچ كردم اين بود كه دوست نداشتم بعضي افراد خاص خوانندهي بلاگم باشند كه البته دليل خاص خودش رو داره
دليل دوم امكانات بيخود پرشين بلاگ بود. تقريبن هيچي نداشت
فعلن كه اينجا هستيم
براي حميد خان:
پاسخحذفاشكالي نداره، دو هفتهي ديگه هم صبر ميكنم
:)