the sad story of finding my lost curiosities over the years

محصولِ ۱۳۸۸ تیر ۶, شنبه
هزینه‌ی ساخت: ۲۵ میلیون دلار

وفاداری

فرض کنید یه نفر به حضرت مسیح (ع) وفاداره. وفادار هم معنی‌اش معلومه دیگه. نیاز نیست من توضیح بدم که وفاداری یعنی چی.

“These are the ones that keep following the Lamb no matter where he goes. These were bought from among mankind as firstfruits to God and to the Lamb.” (Revelation 14:1, 4)

من نمی‌دونم این Revelation چیه ولی احتمالن اسم یکی از نسخه‌های انجیله. می‌فرماید وفاداران واقعی کسانی هستند که بدون هیچ چون‌وچرایی از مسیح پیروی می‌کنند. اینجا منظور از Lamb همون حضرت مسیحه.

حالا سوال این‌جاست. یک مسیحی که هم قبل از بعثت پیامبر زندگی کرده و هم بعد از بعثت؛ چطور ممکنه به مسیح وفادار مونده باشه در حالی‌که باید به دین اسلام رو می‌آورده؟

ممکنه بگید کسی که به اسلام رو بیاره هنوز به مسیح هم وفاداره درحالیکه اصلن همچین چیزی نمی‌تونه باشه. چون مسیح می‌گه اگر کسی زد توی این گوش‌ات شما اون طرف صورت‌ات رُ هم ببر جلو که یکی هم بزنه توی اون گوش‌ات. در حالیکه اسلام کاملن با این حرف مخالفه.

یک سوال دیگه این‌که آیا وفاداری به مسیح در حال حاضر هم می‌تونه معنی داشته باشه؟ یعنی کسی می‌تونه توی این دور و زمونه دنباله‌روی بی‌چون و چرای مسیح باشه درحالیکه به فرموده‌ی قرآن هیچ دینی جز اسلام وجود نداره؟

این‌جور که [معلومه] پیروان بی‌چون و چرای حضرت مسیح دقیقن صد و چهل و چهار هزار نفر هستند که همگی در بهشت [جایگاه] مخصوص به خودشون رُ دارند.

این نوشته یک [نقد] بود.

محصولِ ۱۳۸۸ تیر ۴, پنجشنبه
هزینه‌ی ساخت: ۲۵ میلیون دلار

** زبان امروز **

ممکنه کمی احمقانه به نظر برسه اما من هنوز هم گاهی زبان امروز می‌نویسم.

در واژه‌های ایتالیایی و یا در کلمات انگلیسی که ریشه‌ی ایتالیایی دارند حرف z به‌صورت ts تلفظ می‌شه. مانند:

Pizza -> PITSA
Lazzio -> LATSIO
Schizophernic -> SKITSOFERNIK

البته کلماتی هم هستند که حرف z در اون‌ها به‌صورت ds تلفظ می‌شه مانند:
Azzurro

ممکنه بپرسید ایتالیایی‌ها از کجا می‌فهمند که حرف z رُ باید به‌صورت ts تلفظ کنند یا ds؟

جواب اینه که این چیزها از پدر و مادرشون به‌شون رسیده و درستی و غلطی‌اش زیاد برای‌شون مهم نیست. هر کلمه‌ای رُ هرجور که پدر و مادرشون تا حالا گفته‌اند این‌ها هم حالا همون‌جور می‌گن.

شاید یه روزی برسه که یه بچه‌ی ایتالیایی از خودش بپرسه:

«ببخشید من دارم چی‌کار می‌کنم؟!! چرا دارم به z می‌گم ts؟!!! مگه هر کاری پدر و مادر من کردند من هم باید بکنم؟!!»

این رُ بگه و از کلاس بره بیرون. بدون این‌که از معلم‌اش اجازه بگیره حتا

محصولِ ۱۳۸۸ خرداد ۱۸, دوشنبه
هزینه‌ی ساخت: ۲۵ میلیون دلار

برخاک

امروز برای دومین بار در یک ماه گذشته به احساس پوچی کامل رسیدم. این احساس در عرض چند ثانیه همه چیزم رُ در بر می‌گیره و هیچ چیز برای من باقی نمی‌گذاره. چیزی که بخوام بایستم و به خاطرش بجنگم. فرار از این احساس خیلی سخته ولی من ازش فرار کردم و فرار خواهم کرد هر چند بار دیگه‌ای هم که اتفاق بیافته. تا روزی که دست‌اش به من برسه و زمینم بزنه.

محصولِ ۱۳۸۸ خرداد ۱۵, جمعه
هزینه‌ی ساخت: ۲۵ میلیون دلار

جنایت و مکافات

مهدورالدم یعنی کسی که هدر دادن خونش اشکالی نداره. مهدور از هدر دادن گرفته شده و دم هم یعنی خون.

حالا من به شما راهی نشون می‌دم که خیلی راحت و بدون هیچ مجازاتی بتونید آدم بکشید. برای این‌کار به یک ماده‌ی قانونی نیاز داریم تا بتونیم توی دادگاه از خودمون بدون نیاز به هیچ وکیلی دفاع کنیم.

تبصره ۲ ماده ۲۹۵ قانون مجازات اسلامی:
«درصورتی‌كه شخصی كسی را به اعتقاد قصاص یا به اعتقاد مهدورالدم بودن بكشد و این امر بر دادگاه ثابت شود و بعدا معلوم گردد كه مجنی علیه مورد قصاص و یا مهدورالدم نبوده است قتل به منزله خطا شبیه عمد است و اگر ادعای خود را در مورد مهدورالدم بودن مقتول به اثبات برساند قصاص و دیه از او ساقط است»

قانون بالا فکر می‌کنم خیلی واضح و روشن باشه. می‌فرماید اگر شما در ذهن خودتون اعتقاد پیدا کردید که یک نفر ریختن خون‌اش جایزه، می‌تونید درجا اون شخص رُ به قتل برسونید و بعد برید دادگاه. اگر توی دادگاه تونستید ثابت کنید که این شخص مهدورالدم بوده (مثلن می‌تونید استناد کنید که این شخص نماز نمی‌خونده) شما مجازات نمی‌شید. ولی اگر نتونید مهدورالدم بودن رُ ثابت کنید، مرتکب قتل شبه عمد شده‌اید که یا باید دیه‌ی فرد مورد نظر رُ بپردازید و یا اگر توان مالی نداشته باشید دیه از بیت‌المال پرداخت می‌شه. البته حتمن یادتون باشه روز اول که رفتید دادگاه و قاضی ازتون پرسید چرا این شخص رُ کشتی؟ شما فوری باید بگید آقای داور به اعتقاد من این شخص مهدورالدم بود.

البته بعضی از افراد که به این تبصره ایراد گرفته‌اند گفته‌اند این تبصره کاربردهای خاص خود را دارد و همه جا نباید از آن استفاده کرد. مثلن اگر شما در جنگ با دشمن، یک فرد خودی را با تیر بزنید مشمول این تبصره می‌شوید چون اعتقاد داشته‌اید که یک فرد مهدورالدم را کشته‌اید ولی بعدن معلوم می‌شود که شما یک بی‌گناه را کشته‌اید پس مرتکب قتل شبه عمد شده‌اید.

یه نکته‌ی دیگه هم این‌که این تبصره با اصل ۲۶ قانون اساسی ایران در تناقضه:
«حكم به مجازات و اجرای آن باید تنها از طریق دادگاه صالح و به موجب قانون باشد»

مطلب ویژه

فالون دافا

«فالون دافا»، به «فالون گونگ» نیز معروف است. روشی معنوی است که بخشی از زندگی میلیون‌ها نفر در سراسر جهان شده است. ریشه در مدرسه بودا دارد. ا...

Google Analytics

ناآرام

ناآرام

خوراک

آمار

نوشته‌های بیش‌تر دیده شده

گذشتگان

پیوندها

جستجوی این وبلاگ

Powered By Blogger

Google Reader

Add to Google
با پشتیبانی Blogger.