رازِ بربری
بربری یه خاصیتی داره نمیدونم چهجوری میپزنش که بعد از یه ساعت بیات میشه. اما رازِ بربری اینه که بعد از یه ساعت که بیات شد دوباره شروع میکنه به تازه شدن. اگر صبر داشته باشیم کمی که بگذره دوباره بربری تازه میشه. بیشترِ مردمِ ما ولی صبرشون کمه. همین که بعد از یه ساعت میبینن بربری بیات شده از پنجره پرتش میکنن بیرون. یا اگر از این قدیمیا باشن که حرمت سرشون میشه بربریها رو جمع میکنند و میاندازند توی سطل آشغال. بیشترِ اینایی که سرشون توی آشغالاس هم دنبالِ بربریِ تازه میگردن، نه که از رازش خبر داشته باشند، نه، فقط نمیدونن چرا همهی بربریای توی سطل آشغال تازهان.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
خیلی ممنون که میخوای یه چیزی بگی، حتا اگر میخوای فحش هم بدی خیلی ممنون